Доставувачи

Плата од 27.500 ден. до 40.000 ден.

За компанијата: Paket.mk е интернет супермаркет кој ви овозможува избор на повеќе од 4.000 намирници достапни за достава истиот ден. Сервисот е едноставен за користење – процесот за купување и достава на нарачките е објаснет подолу: повеќе за компанијата »

Активни огласи од Пакет Маркет ДОО:

Пикери, спремач/ки на свежо и магационери

  • Работи како доставувач во најголемиот онлајн супермаркет во Македонија.
  • Очекувана нето заработка од 27.000 до 40.000 денари.
  • 40 часа неделно распоредени во 5 дена од понеделник до сабота.
  • Работа со возила од компанијата.

Локација: Пинтија
Минимални услови за работа: Возачка дозвола Б-категорија со минимум 3 години искуство.

Аплицирај веднаш исклучиво со пополнување на едноставната форма: https://paket.mk/info/kariera

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »