Пакет Маркет ДОО: Оператор во магацин

Оператор во магацин

Плата од 23.000 ден. до 35.000 ден.

За компанијата: Paket.mk е интернет супермаркет кој ви овозможува избор на повеќе од 4.000 намирници достапни за достава истиот ден. Сервисот е едноставен за користење – процесот за купување и достава на нарачките е објаснет подолу: повеќе за компанијата »

Пикер во магацин:
Бараме мотивирани луѓе со желба за работа во брза и динамична средина.
Очекувана нето плата од 23.000 до 33.000 денари.
40 часа неделно распоредени во 5 дена од понеделник до сабота.
Работа во современи магацински услови
Локација: Пинтија

Примач на роба:
Бараме мотивирани луѓе со желба за работа во брза и динамична средина.
Очекувана нето плата од 23.000 до 29.000 денари.
40 часа неделно распоредени во 5 дена од понеделник до петок.
Работа во современи магацински услови
Локација: Пинтија

Аплицирај веднаш со пополнување на едноставниот формулар: https://paket.mk/info/kariera

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »