Оператор во магацин

Плата од 22.000 ден. до 35.000 ден.

За компанијата: Paket.mk е интернет супермаркет кој ви овозможува избор на повеќе од 4.000 намирници достапни за достава истиот ден. Сервисот е едноставен за користење – процесот за купување и достава на нарачките е објаснет подолу: повеќе за компанијата »

Активни огласи од Пакет Маркет ДОО:

Пикери, спремач/ки на свежо и магационери

Примач на роба:

 • Бараме мотивирани луѓе со желба за работа во брза и динамична средина.
 • Очекувана нето плата од 22.000 до 27.000 денари.
 • 40 часа неделно распоредени во 5 дена од понеделник до петок.
 • Работа во современи магацински услови
 • Локација: Пинтија

Пикер во магацин:

 • Бараме мотивирани луѓе со желба за работа во брза и динамична средина.
 • Очекувана нето плата од 23.000 до 32.000 денари.
 • 40 часа неделно распоредени во 5 дена од понеделник до сабота.
 • Работа во современи магацински услови
 • Локација: Пинтија

Оператор во зона за свежи производи:

 • Бараме мотивирани луѓе со желба за работа во брза и динамична средина.
 • Очекувана нето плата од 28.000 до 36.000 денари.
 • 40 часа неделно распоредени во 5 дена од понеделник до сабота.
 • Работа во современи магацински услови.
 • Локација: Пинтија

Аплицирај веднаш со пополнување на едноставниот формулар: https://paket.mk/info/kariera

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »