Соработник за Корисничка и тимска поддршка

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

За компанијата: Paket.mk е интернет супермаркет кој ви овозможува избор на повеќе од 4.000 намирници достапни за достава истиот ден. Сервисот е едноставен за користење – процесот за купување и достава на нарачките е објаснет подолу: повеќе за компанијата »

Работи како Оператор за корисничка и тимска поддршка во Paket.mk - најголемиот онлајн супермаркет во Македонија.
Очекувана плата од 25.000 до 30.000 денари.

Работните часови се распоредени во 3 или 4 дена од понеделник до сабота. Недела секогаш е неработен ден.

Многу можности за учење и напредок. Работа со најсовремени системи за корисничка поддршка, софистицирани системи за материјално работење, како и еден од најсовремените системи за следење на доставата во Македонија.

Локација: Кисела Вода (Пинтија) и хибридно (канцеларија и дома).

Потребни минимални квалификации:
- Одлично познавање на говорен и пишан англиски јазик
- Одлични способности за изразување, говорење и пишување
- Одлична способност за тимска работа и проактивност
- Одлични општи способности за користење на канцелариски софтвер
- Желба за учење и усовршување
- Исклучителна педантност, одговорност и исполнителност во работата

Аплицирај веднаш и ќе те контактираме за 5-7 дена.

Аплицирај ИСКЛУЧИВО со испраќање на CV во PDF формат на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »