Магационери

 • Објавен пред 2 недели
 • Пакет Маркет ДОО
 • Активен до 24.07.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Огласот е отворен до исполнување на позицијата.
Прашања и повеќе информации на [email protected] или на 075 455 299

За позицијата

Paket.mk е онлајн супермаркет, кој воедно е и најбрзо растечката интернет продавница во Македонија.

Имаме потреба од оператори во дистрибутивниот центар кои ќе бидат задолжени за:

 • Примање на набавките, проверка и полнење на магацинот
 • Комплетирање на нарачките со собирање на производите (Picking) и пакување на нарачките (Packing)
 • Внимателно селектирање на овошје, зеленчук и други свежи производи
 • Предавање на нарачките на доставувачите

Работата ќе се одвива во Скопје – Кисела Вода (Пинтија) во две смени од понеделник до сабота, и тоа 1-ва смена од 7:00-15:00 часот од понеделник до петок, и втора смена од 15:00-21:00 часот од понеделник до сабота, односно 40 часа неделно распоредени во 5 или 6 дена.

Потребни вештини

 • Искуство во трговија, магацинско работење или производство
 • Снаодливост, брзина и способност за исполнување на сложени задачи во краток рок
 • Прецизност и чувство за детали

Би било одлично доколку

 • Имате претходно искуство во работа во некој супермаркет
 • Имате познавање на начинот на работа со свежо овошје и зеленчук
 • Имате претходно искуство во магацинско работење
 • Сте работеле со систем за управување со залиха и магацини

Поволности кои ги добиваш

 • Фиксен загарантиран надоместок со можности за бонус и унапредување
 • Месечна плата во износ од 18.500 до 25.000
 • Соодветни услови за работа
 • Континуирани интерни обуки за работа со современи системи за е-трговија

Аплицирај веднаш дитекно преку Кариера или со испраќање на CV на [email protected]