Доставувачи

 • Објавен пред 2 недели
 • Пакет Маркет ДОО
 • Активен до 23.07.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Добро возиш, одговорен си и бараш работа? Ти си човекот кој го бараме.

Прочитај ги условите и аплицирај веднаш директно на Кариера или со испраќање на твоето CV на [email protected]

Огласот е отворен до исполнување на позициите.

Месечна заработка од 21.000 до 26.000 денари.

Прашања и повеќе информации на [email protected] или на 075 455 299

За позицијата:

Paket.mk е онлајн продавница за производи за секојдневна употреба (онлајн супермаркет).
Работиме од понеделник до петок или понеделник до сабота во две смени. Локацијата е во Пинтија.

Имаме потреба од доставувачи на нарачки кои ќе бидат одговорни за:

 • Помош во комплетирање и проверка на нарачките, како и пријавување/отстранување на евентуалните недостатоци
 • Доставување на нарачките низ домовите во Скопје според строг распоред

Потребни вештини:

 • Возачка дозвола „Категорија Б“ со најмалку 3-годишно искуство
 • Способност за користење на основни компјутерски програми и мобилни апликации
 • Снаодливост, брзина и способност за исполнување на сложени задачи во краток рок
 • Прецизност и чувство за детали

Би било одлично доколку:

 • Имаш познавање на градот Скопје и адресите
 • Имаш претходно искуство на иста или слична позиција

Поволности кои ги добиваш:

 • Фиксен загарантиран надоместок плус надоместок по учинок
 • Работа од 40 часа неделно и слободни државни празници
 • Нови возила за достава со соодветни услови за работа

Аплицирај веднаш директно преку Кариера или со испраќање на CV на [email protected]