Дипломиран фармацевт

 • Објавен пред 10 месеци
 • Apoteka Drogerija Dama
 • Активен до 23.10.2019
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Цела Македонија

Аптека Дрогерија Дама на Црногорското приморје распишува конкурс за вработување на позицијата ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ.

Услови:

 • Соодветна стручна спрема (ВСС - Фармацевтски факултет);
 • Лиценца за работа;
 • Пожелно работно искуство во аптека;
 • Познавање на работа со компјутер (MS Office пакет, интернет, e-mail);
 • Основно познавање на англиски јазик;
 • Добри комуникациски вештини, тимски дух, колегијалност, педантност, флексибилност

На вработените им нудиме: 

 • Добри услови за работа, висина на плата 1000,00 EUR +;
 • Работа во систем кој работи по стандарди на систем за квалитет и добра аптекарска пракса;
 • Можност за усовршување на знаења и вештини;
 • Континуирана стручна едукација;
 • Тимска работа со модерна технологија и позитивна енергија

Доколку ги исполнувате наведените услови за работа во аптека, амбициозни сте и спремни на предизвици, Ве молиме да се пријавите на следниот e-mail: info@dama.me

КЛИКНИ