За работа во аптека

  • Објавен пред 5 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 27.05.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Се бара дипломиран фармацевт или фармацевтски техничар за нокна работа во дежурна аптека. Предност со искуство.

Cv na mail eurofarm@eurofarm.com.mk

КЛИКНИ