Персонал во Фотокопир-Книжара

За компанијата: Либрос Копи е компанија која е присутна на нашиот пазар повеќе од 20години со Печатење на Книги,Скрипти и продажба на книжарски материјали и канцеларски прибор. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Копи Либро
  • Активен до 08.02.2023
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 023112056

Бараме ПЕРСОНАЛ за Работа во ФОТОКОПИР - КНИЖАРА (Скопје)

Лице за контакт: Далибор Михајловиќ

тел. 023112 056

тел. 071 216 380 

Обезбедуваме:

  • Редовни месечни примања,
  • Бонуси за успешно работење,
  • Пријатна атмосфера.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »