Општи работници во фабрика за мебел

ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО СКОПЈЕ,

има потреба од вработување на општи работници во фабрика за производство на тапациран мебел.

Кандидатите своето CV да го испратат на следниов e-mail: feydom.proizvodstvo@gmail.com

КЛИКНИ