Контакт центар агенти со одлично познавање на француски јазик

  • Објавен пред 8 месеци
  • CMX solutions
  • Активен до 19.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ЦМХ Солушнс ДООЕЛ Скопје (CMX Solutions), дел од германска компанија во доменот на давање кориснички услуги, за своите операции во Скопје објавува отворени работни позиции во Скопје

 

КЛИКНИ