Соработник за банкоосигурување

За компанијата: Друштво за осигурување. Друштвото за неживотно осигурување УНИКА АД Скопје e дел од Австриската групација UNIQA INSURANCE GROUP, која е една од водечките осигурителни групации во Централна и Источна Европа. Групацијата... повеќе за компанијата »

Активни огласи од УНИКА ЛАЈФ АД Скопје:

Референт за осигурување во продажно место Ист Гејт Мол

СОРАБОТНИК ЗА БАНКООСИГУРУВАЊЕ

УНИКА ЛАЈФ АД Скопје е друштво за осигурување на живот, кое на македонскиот пазар на осигурување постои уште од 2011 година, и е дел од UNIQA INTERNATIONAL GROUP AUSTRIA која е лидер на Австрискиот осигурителен пазар уште од 1811 година .

Со континуиран раст и развој, поради зголемен обем на работа, УНИКА ЛАЈФ  има потреба од искусни и амбициозни личности кои заслужуваат да работат во најдобри услови со најдобри ресурси.

Работно место : Соработник за банкоосигурување

Потребни квалификации:

 • Високо образование
 • Познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на работа со компјутер, MS Office пакетот
 • Пожелно е претходно работно искуство во дејноста осигурување

Одговорности и задачи:

 • Проверка и евидентирање на понуди за осигурување
 • Проверка на пропратна документација во понуди и полиси за осигурување
 • Прием во осигурување
 • Процена на ризик на поединечни понуди.
 • Евидентирање на полисите во систем
 • Следење и известување на клиенти за рокови за исплати, каснење со исплати, и други известувања до осигуреници.
 • Подготовка и праќање на фактури до осигуреници
 • Одржување на деловна комуникација со клиенти

Трудољубивост, совесност и предаденост во работата  Комуникативност, Точност, Лојалност, иницијативност и позитивен став, Тимски работник

Компанијата нуди одлични услови за работа, конкурентна плата и континуирана надоградба.

Доколку сакате да се надградите и да напредувате во кариерата, доставете ваши контакт податоци и CV на: [најави се за да го видиш е-маилот] или преку директно аплицирање со кликнување на копчето Аплицирај

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »