Дистрибутер

За компанијата: Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, алати и опрема за заштита при работа повеќе за компанијата »

Активни огласи од Euro Tools:

Комерцијалист за Скопје

EURO TOOLS – СКОПЈЕ, Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, алати и опрема за заштита при работа, има потреба да вработи:

ДИСТРИБУТЕР
Потребни квалификации:

 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност
 • Возачка дозвола  Б – категорија, 

Одговорности и задачи:

 • Достава на роба;
 • Земање повраток на роба;
 • Комплетирање заверена документација на доставена и вратена роба;
 • Грижа за техничката и хигиенската исправност на возилото;
 • Одговорнорност за навремена и точна достава на робата до крајната цел;
 • Одговорност за товарената и вратената роба во возилото;
 • Одговорност за протокот на документација ( фактури, повратници и сл. ).

Очекувани вештини и способности:

 • Организациски и аналитички способности
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Ориентираност кон клиенти
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Флексибилност за работа на терен

Ние нудиме:

 • Обука на кандидатите
 • Можност за професионален развој и унапредување
 • Службено возило

Доколку сте комуникативни, ориентирани кон остварување на резултати и сакате да работите со купувачи, Ве молиме пријавите со Ваша биографија (CV) да ги испратите преку полето Аплицирај.

Својата Професионална биографија (CV), можете да ја испратите на следната

e-mail адреса:   [најави се за да го видиш е-маилот]  ,

со задолжителнa назнака " ДИСТРИБУТЕР – ВОЗАЧ"

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »