Медицински претставник

 • Објавен пред 7 месеци
 • HILL International
 • Активен до 27.02.2020
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Активни огласи од HILL International:

Front-End Developer - Drupal Developer - .Net Developer - Plant Coordinator

Хилл Скопје за својот клиент, компанија која е реномиран регионален лидер во областа на фармација, бара самоиницијативна и мотивирана личност за позицијата:

 

                                                                    Медицински претставник 

 

Квалификации:

 

 • ВСС – дипломиран фармацевт или доктор по медицина/ стоматологија  
 • Минимум една година искуство во промоција на фармaцевтски производи ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик и MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Одлични комуникациски и презентациски способности 
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Динамичен и флексибилен пристап во извршувањето на работните обврски

 

Одговорности:

 

 • Понуда, промоција и презентација на фармацевтски производи од реномиран производител
 • Секојдневна посета, развој и одржување на односите со доктори и фармацевти
 • Имплементација на маркетинг планови и реализација на зададени цели согласно компаниската стратегија
 • Редовно известување за текот на активностите и водење на соодветна евиденција за спроведените активности
 • Учество и организирање на стручни собири
 • Следење и анализа на фармацевтскиот пазар
 • Идентификување на нови деловни можности и иницирање на контакти

 

Компанијата нуди одлична можност за професионален развој во динамична средина за амбициозни професионалци кои сакаат да бидат дел од интернационален бизнис кој е фокусиран на секојдневна грижа за здравјето на луѓето. 

 

Работното време за оваа позиција е од 08:00 до 16:00 часот. Неделното работно време е од понеделник до петок.

 

Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија најдоцна до 26.02.2020, со назнака за позицијата. 

 

                                                        E – mail: prijava@hill-international.com.mk

                                                                                    www.hill.mk 

                                                     Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/4, 1000 Скопје

                                                                           тел/факс: 02/3296-481

КЛИКНИ