Механичар (товарен програм и градежни машнини )

  • Објавен пред 8 месеци
  • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
  • Активен до 23.03.2017
  • Позиција: Автомеханичар
  • Локација: Струмица
КЛИКНИ