Автомеханичар

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

ВОЗАЧИ

ДС Сервис во н.Илинден, има потреба од вработување на автомеханичар на тешки товарни возила,

 

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • ССС
  • Искуство како автомеханичар на тешки товарни возила,

 

Износот на месечна плата 35.000 денари.

 

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на ljubica.aleksovska@dsservice.mk,

КЛИКНИ