Оператор за пакување

За компанијата: Везе Шари како еден од најголемите производители на свежи конзумни јајца во Македонија своите почетоци ги има од 2000 година, во село Требош, Тетово, како заедничка германско-македонска инвестиција со... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • ДСПТ ВЕЗЕ ШАРИ ДОО
  • Активен до 23.07.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Тетово

ДСПТ ВЕЗЕ ШАРИ има потреба од работник на следнава работна позиција:

1 Oператор за пакување

Од кандидатот се бара: 

- да биде одговорна и организирана личност со високо развиена свест за лојалност и чесност

- да има професионален пристап кон работата 

- да има вештини за работа со машини за пакување 

Само апликациите кои ги исполнуваат наведените барања, ќе бидат земени во предвид.

Заинтересирани кандидати можат да ги испратат своите биографии на info@vezesharri.com.mk