Експорт Менаџер

 • Објавен пред 3 недели
 • Диа Груп Лајтинг
 • Активен до 20.10.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Италијанската фирма за увоз-извоз на ЛЕД-сијалици ДИА Груп Лајтинг, лоцирана во Пинтија, Скопје, има потреба од експорт менаџер. 

Потребни квалификации:

 • Задолжително одлично познавање на англискиот јазик
 • Пожелно е познавање на италијанскиот јазик
 • Одлични комуникациски вештини
 • Подготвеност за патувања во странство
 • Способност за работа под притисок
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Способност за следење на работни инструкции и процедури за работа
 • Претходно работно искуство се смета за предност

Работни задачи:

 • Меѓународна продажба
 • Одржување контакти со постоечки купувачи
 • Воспоставување контакти со нови купувачи
 • Патувања низ Европа во посета на клиенти
 • Промоција на фирмата и производите во странство

Што нудиме:

 • Работно време од 08:00-16:00, понеделник до петок
 • Редовни месечни примања
 • Стабилна работа

Заинтересираните кандидати да испратат свое CV на administration@dyagrouplighting.com

КЛИКНИ