Продавач/ка - Касиер/ка - Реон Аеродром и Лисиче

Плата од 20.000 ден.

За компанијата: Елида е најраспространет ланец на маркети во Куманово со 30 маркети и со повеќе од 300 вработени припадници на мултиетничката заедница која го карактеризира нашиот град. Како такви, ние во Елида веруваме... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ТДПУ Елида ДОО:

Продавач/ка - Касиер/ка - Реон Аеродром и Лисиче

Елида маркети има потреба од работници на работно место Продавач/ка - Касиер/ка на локација - Аеродром и Лисиче (Скопје) за своите маркети.

  • Нудиме два слободни дена во текот на неделата.
  • За кандидатите кои немаат претходно работно искуство во оваа област нудиме почетна плата од 20.000 денари, со можност за покачување после 2 месеци. 
  • За кандидатите кои имаат претходно работно искуство во оваа област нудиме плата од 22.000 денари, со можност за покачување.

Заинтересираните кандидати може да не контактираат и на следниот телефонски број : 071 341 454

Вашите апликации може да ги испраќате на следните мејл адреси: [најави се за да го видиш е-маилот] , [најави се за да го видиш е-маилот] по што кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »