Архитект

 • Објавен пред 7 месеци
 • AIM MANAGEMENT DOOEL Skopje
 • Активен до 02.12.2020
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од AIM MANAGEMENT DOOEL Skopje:

Раководител на објект/ супервизор

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ!

Бидете дел од нашиот тим!

Работна позиција: АРХИТЕКТ

АИМ МАНАГЕМЕНТ ДООЕЛ Скопје

 

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование,
 • Одлично познавање на AutoCad, Archicad, 3D Max и/или слични 3D програми,
 • Одлично познавање на апликации од MS Office пакетот,
 • Со или Без искуство,
 • Пожелно е поседување на овластување А за проектирање и Овластување Б за надзор, 
 • Одлично познавање на англиски јазик,
 • Возачка дозвола Б категорија.

Одговорности и работни задачи:

-      Цртање, проектирање на индустриски објекти по дадени скици (фаза А),

-      Цртање, проектирање на станбени објекти по дадени скици,

-      Припрема на комплетна докумeнтација за добивање на одобрение за градење,

-      Организација, кореспонденција со надлежни државни и приватни институции,

-      Извршување на други работни задачи  по потреба.

Личен профил:

 • Способност за тимска и самостојна работа;
 • Добри комуникациски способности, аналитичност и способност за активно решавање на настанатите проблеми;
 • Сериозен пристап кон зададените задачи;
 • Подготвеност за работа под притисок и кратки рокови;
 • Лојалност, доверливост, чесност, професионалност, ефикасност и флексибилност.

Компанијата нуди:

 • Одлична работна средина и услови за работа,
 • Работно време: Полно работно време 40 часа неделно,
 • Плата по Договор

 

Огласот се однесува за времено вработување со почеток веднаш, со можност за постојано вработување.

Ако сте заинтересирани и сакате да бидете дел од нашиот тим и ги поседувате соодветните квалификации за оваа работна позиција, Ве молиме доставете кратка биографија на следната мејл адреса: [email protected]

 

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

За дополнителни информации можете да не контактирате на тел 078 741490.

Сите апликации ќе бидат разгледувани со максимална доверливост.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија на македонски и англиски јазик, согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на АИМ МАНАГЕМЕНТ ДООЕЛ Скопје и истите да бидат зачувани во дата базата на АИМ МАНАГЕМЕНТ ДООЕЛ Скопје.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта:   [email protected]