Електро/Машински Техничар

Плата 30.000 ден.

За компанијата: Монтажа,сервисирање и одржување на безбедносни системи видео и алармни системи,контрола на пристап повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • SBTECH DOO Skopje
 • Активен до 06.12.2022
 • Позиција: Електро-машински техничар/Техничар
 • Локација: Скопје

Монтажа, сервисирање и одржување на безбедносни системи - видео надзор, алармни системи, систем на контрола на пристап.

Одговорности и задачи: 

 • Припрема и одржување на опремата за работа,
 • Поврзување ,инсталација и монтажа на безбедносните системи,
 • Креирање на работни налози,
 • Работа на терен.


Квалификации:

 • ​ССС-електро смер,електричар
 • Возачка дозвола Б категорија.

Работно време: 

 • Понеделник -петок 08-16 часот
 • Плата од 30000 ден.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »