ВОДОИНСТАЛАТЕРИ

БАУЕР БГ ДОО е компанијата чија дејност е изградба на деловно – станбени единици од високоградба, ентериерно уредување, како и работи во нискоградбата и патната и железничка инфраструктура. Друштвото за градежништво, трговија и услуги БАУЕР БГ ДОО Скопје има потреба од  3 водоинсталатери за редовно вработување.

Потребни квалификации:

  • ССС
  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност

Личен профил:

  • Искуство во работата
  • Организираност и одговорност
  • Мотивираност, посветеност и превземање на иницијатива
  • Флексибилност и адаптибилност

АПЛИЦИРАЊЕ ПРЕКУ : aplikacija.bauerbg@gmail.com

КЛИКНИ