ЕЛЕКТРО ТЕХНИЧАРИ – 2 работни места

 • Објавен пред 7 месеци
 • Микросам АД, Прилеп
 • Активен до 20.05.2017
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Прилеп

Микросам Прилеп АД е светски бренд за производство на современи, компјутерски управувани машини за производство на композитни материјали со современи и иновативни решенија и има потреба од нов стручен кадар.

ЕЛЕКТРО ТЕХНИЧАРИ2 работни места

Квалификации и компетенции:

 • Завршено соодветно средно стручно или вишо образование

 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи

 • Способност за самостојна и тимска работа

 • Со и без работно искуство

Што нудиме?

 • Одлични услови за работа во креативна средина со амбициозен и професионален тим

 • Континуирана обука од меѓународно признаени кадри и можност за напредување

 • Можност за учество на меѓународни проекти

 • Слобода за креативно размислување и идеи

 • Почетна нето плата во износ од 10.000,00 до 18.000,00 денари

 • Дневното работно време е 8 часа, од 08:00 до 17:00 ч. (пауза од 10:00 до 10:30 ч. и од 13:00 до 14:00 ч.)

 • Неделното работно време е 40 часа, од понеделник до петок

 • Можност за користење на организиран превоз и исхрана

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера и сакате да му се придружите на нашиот успешен тим, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: prijava@mikrosam.com, со ЗАДОЛЖИТЕЛНО НАЗНАЧУВАЊЕ НА РАБОТНОТО МЕСТО за кое аплицирате.

Рокот за пријавување е до 01.06.2017г..

 

Назив на работодавач: Друштво за електроника, дизајнирање и производство МИКРОСАМ увоз-извоз Прилеп А.Д.,

седиште: ул. Крушевски Пат бб, 7500 Прилеп, Р.Македонија,

телефон: 048 400 100, 075 226 411

лице за контакт: Билјана Проданоска

 

По истекот на рокот, пријавените кандидати кои доставиле комплетна документација ќе бидат повикани на тестирање и/или интервју врз основа на кои ќе се изврши селекција .

Доколку на јавниот оглас се пријават до 200 кандидати за едно работно место изборот ќе се изврши во рок од 45 дена, од 201 до 500 кандидати за едно работно место изборот ќе се изврши во рок од 90 дена и над 500 кандидати за едно работно место изборот ќе се изврши во рок од 120 дена, по истекот на рокот на пријавувањето.

КЛИКНИ