Актифф: Комерцијалист

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 17.01.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Актифф доо Скопје има потреба од вработување на комерцијалист за реон на Скопје.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Претходно работно искуство на иста или слична работна позиција.
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Познавање на работа на компјутер.
 • Ориентираност на постигнување добри резултати.
 • Способност за работа под притисок и строго одредени рокови.
 • Флексибилност во прифаќање и извршување на работните задачи

Е-ПОШТА: info@actiff.com.mk

КЛИКНИ