Продажен асистент - Palma Mall Тетово

За компанијата: Max Optika е еден од најголемите оптички синџири во регионот со над 15 годишно искуство, сертифицирана продавница на најпознатите меѓународни брендови како Gucci, Maybach, Tom Ford, Versace, Dolce & Gabbana,... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »