Медицинска сестра

  • Објавен пред 6 месеци
  • ПЗУ Кор-Медико
  • Активен до 05.12.2019
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Се вработува 1 извршител на работно место Медицинска сестра со положен стручен испит во приватна здравствена установа.

Апликантот треба да

- има познавања од офис програмите

- има познавање на англиски јазик

- има вештини во апликација на терапија (им. ив. сц)

- има работно искуство

- има желба за учење

- умее да работи во тим

Работно време 08-16 часот.

Вашите биографии испратете ги по електронска пошта cor_medico@yahoo.com

КЛИКНИ