Хигиеничари за во кујна

  • Објавен пред 4 месеци
  • Шин Хаи
  • Активен до 24.07.2019
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Ресторан има потреба од хигиеничар за во кујна

 

Плата 20.000 денари.

 

Телефон за контакт 078287345

КЛИКНИ