Нови работни места

  • Објавен пред 10 месеци
  • Bazaro DОО
  • Активен до 21.09.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Имате желба да учите, да се надоградите, вредни сте и спремни да понудите врвна услуга?
 
Позиција: Продажен персонал 
*10 x девојки за продажен персонал во BAZARO Карпош 3. Почетна плата 15,000 денари со можност за напредување.
*10 x девојки за продажен персонал во BAZARO Ново Лисиче. Почетна плата 15,000 денари со можност за напредување.
*10 x девојки за продажен персонал во BAZARO Топанско Поле. Почетна плата 15,000 денари со можност за напредување.

Потребни квалификации:
1.CCC средно образование
2.Пожелно е искуство на иста или слична позиција. 

Ние сме секогаш во потрага по квалитетен и услужлив ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ на кои задоволството на посетителите ќе им биде примарна цел. Вашата кратка биографија можете да ја испратите користејќи го полето Аплицирај веднаш.

КЛИКНИ