Бараме возачи на камион

  • Објавен пред 8 месеци
  • Бетон Плус Дооел
  • Активен до 18.05.2018
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Бараме 5 возачи на камион за работа на терен во Штип, автопат Штип- Кочани.

Број за контакт 078 415 332

е-маил: beton.plus@yahoo.com

КЛИКНИ