Менаџер на Бутик хотел / Главен рецепционер

Активни огласи од Микеи Хантинг Клуб ДОО:

Магационер - Електричар - Хаусмајстор - Собарка

Менаџер на Бутик хотел / Главен рецепционер

Опис на работното место:
Нашиот бутик хотел со 21 соба бара искусен и динамичен менаџер / главен рецепционер. Оваа клучна улога вклучува управување со секојдневните операции на хотелот, обезбедување висок квалитет на услугата за нашите гости и водење на нашиот посветен тим.

Главни одговорности и обврски:

 • Надгледување на секојдневното работење на хотелот и обезбедување беспрекорно искуство за гостите;
 • Управување со резервации, прием и сместување на гостите;
 • Координација и контрола на собите во соработка со тимот за хигиена;
 • Надзор на работата на рецепционерите и собарките;
 • Управување со наплата и административни задачи;
 • Високо квалитетна комуникација и гостопримство;
 • Решавање на проблеми и барања на гостите;
 • Одговарање на телефонски повици и електронска комуникација;
 • Управување со онлајн резервациони системи како BOOKING.COM и EXPEDIA.COM.
 • Промовирање и продажба на услугите на хотелот, соодветно на маркетинг програмата на хотелот

Очекувани квалификации:

 • Потребно искуство во управување со хотел или слична позиција;
 • Завршено минимум средно образование;
 • Одлично познавање на англиски јазик, дополнителен јазик ќе се смета за предност.

Потребни способности и вештини:

 • Одлични компјутерски вештини, особено во MS Office;
 • Високо развиена усна и писмена комуникација;
 • Силни организациски способности;
 • Одлични вештини во услугата кон гостите и деловно размислување;
 • Продажни и преговарачки вештини;
 • Мотивирана, позитивна личност со склоност кон тимска работа;
 • Флексибилност за работа во смени.

Нудиме:

 • Договор на неопределено време
 • Конкурентна плата и можности за професионален развој
 • Пријатна и динамична работна средина
 • Платена храна - обезбеден оброк и пијалоци
 • Можности за учење и напредување.

Како да аплицирате: Ве молиме испратете го вашето CV со фотографија на следната e-mail адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] .
За повеќе информации јавете се на тел. 02/ 2523-523 секој работен ден од 8:30 до 16:00 часот.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »