Келнер - Бармен

  • Објавен пред 6 месеци
  • Park Hotel & Spa
  • Активен до 26.04.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Park Hotel & Spa:

Супервизор за хотелско одржување

КЛИКНИ