Хигиеничарка

  • Објавен пред 5 месеци
  • СОУРЦИЦО
  • Активен до 02.06.2017
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Сорсико има потреба од вработување на хигиеничар/ка со пола работно време.

Пожелно работно искуство во IT канцеларии.

Главни задачи и одговорности:

  • Одржување на хигиена во деловен простор
  • Евиденција на потрошен материјал поврзан со хигиена

Предности:

  • Вредна и одговорна личност, педантна и темелна со желба за работа. 

Сите заинтересирани кандидати да испратат кратка биографија на маил: maja@sourcico.com или 072 228 005 секој работен ден 09-17 часот.

КЛИКНИ