ЕЛЕКТРОМОНТЕР (М/Ж)

 • Објавен пред 12 месеци
 • ЕВН Македонија
 • Активен до 13.01.2018
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Битола

За потребите на Корисничкиот Енерго Центар Битола, Група 2 – Служба за корисници, бараме:


ЕЛЕКТРОМОНТЕР (М/Ж)
 
 
Опис на работните задачи:

 • Исклучување и повторно вклучување на корисници на дистрибутивната мрежа,  
 • Отчитување на податоци од броила,  
 • Контрола на приклучоци и мерни места,  
 • Замена на броила на корисници,  
 • Прием, обработка, чување, ажурирање, средување на документација,   
 • Помош при отстранување дефекти,  
 • Откривање и пријавување неправилности на електроенергетски објекти и мерни уреди.

 
 
Потребни квалификации и лични карактеристики:

 • IV степен електротехничко образование – енергетика,  
 • Квалификации за работа под напон ќе се сметаат за предност,  
 • Компјутерски познавања ќе се сметаат за предност,  
 • Возачка дозвола, 
 • Одговорност, лојалност, тимска работа,   
 • Комуникативност, флексибилност.

 
 
Доколку сте заинтересирани за кариера во ЕВН Електродистрибуција, на jobs.evnelektrodistribucija@evn.mk испратете куса биографија и мотивационо писмо, или потполнете ја електронската апликација на нашата интернет-страница http://www.evn.mk најдоцна до 12.01.2018.
 
Напомена: Доколку сакате Вашите податоци да бидат зачувани во нашата база на податоци согласно Законот за заштита на лични податоци, покрај биографијата и мотивациското писмо треба да испратите и изјава за дозвола за користење на лични податоци за потребите за вработување (https://www.evn.mk/Careers/OnlineApplication.aspx)
 

КЛИКНИ