Продавач/ка во пекара

Ланецот на бурекџилници КИСМИ има потреба од продавачи во пекари во населби Аеродром и Маџари.

Плата 27.100,оо денари.
Сите заинтересирани за подетални информации може да добијат на следниот телефонски број 070 810 779 Лице за контакт Горан

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »