Агент за продажба

 • Објавен пред 11 месеци
 • Бион Консалтинг ДОО
 • Активен до 16.11.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Бион Консалтинг ДОО:

Агент за теренска продажба

Отворени се повеќе работни позиции за теренска продажба во компанија од областа на софтвер и маркетинг.

 

Опис на работни активности:

Склучување на договори за деловна соработка на територија на град Скопје.

 

Квалификации на кандидат:

 • Завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство,
 • Да поседува комуникациски и преговарачки вештини,
 • Подготвен за самостојна работа.

 

Нудиме:

 • Флексибилно работно време,
 • Исплата на фиксна сума за секој реализиран договор.

 

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат CV со фотографија преку полето Аплицирај.

Напомена: Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ