Друштво за трговија и услуги ТОМ ТАИЛОР ДООЕЛ: Асистент во продажба

Асистент во продажба

За компанијата: Трговската марка TOM TAILOR од 1999 година е една од главните трговски марки во средната ценовна класа на облека. Колекциите се наменети за младите модерни жени и мажи на возраст од 25 до 40 години. Како... повеќе за компанијата »

ТОМ ТАИЛОР ГРОУП - Биди и ти дел од нашиот тим!

Бараме професионални, иновативни и комуникативни луѓе кои ја сакаат модата и уживаат во комуникација со луѓе. Бидете во чекор со модата и запознајте ги одблиску светските модни трендови. Вашето искуство е приоритетно, но ние сме отворени да работиме и со личности кои се спремни да учат и да се надградуваат себеси. За таа цел ТОМ ТАИЛОР објавува оглас во нашите продавници во Скопје за следната позиција:

АСИСТЕНТ ВО ПРОДАЖБА - ( DIAMOND MALL )

Oбврски:

 • Дирекна продажба на производите
 • Почитување на стандардите за работа
 • Дополнување на продадените артикли на дневно ниво
 • Имплементација на дневна,неделна и месечна продажба
 • Извршување на секојневни работни задачи:прием на роба,алармирање,поставување на декларации
 • Работа на каса
 • Одржување на хигиената на малопродажниот простор

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Искуство во продажба
 • Изразени комуникациски вештини
 • Познавање на англиски јазик

Нудиме:

 • Работа во смени,од понеделник до недела 40 часа на неделно ниво и 2 дена слободни во текот на неделата
 • Постои можност за вработување на пола работно време

Вашето CV можете да го пратите на:

е-mail: [email protected]    или дирекно во некој од продажните објекти

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »