Архитект

За компанијата: Од своето основање во 1993 година, бирото за дизајн и инженерство „ИВАНОВ инженеринг“ работеше на низа важни објекти во рамките на својата деловна гранка - архитектонски дизајн и конструкција на згради.... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

Иванов Инженеринг е во потрага по АРХИТЕКТ да се приклучи во нашиот тим во Скопје

Потребни квалификации:

  • Работно искуство (над 2 години ќе се смета за предност)

  • Задолжително е одлично познавање и активно работење во AutoCAD

  • Напредни вештини во 3Д софтвери за моделирање и рендерирање

  • Напредни вештини во софтвери за графичка обработка

  • Познавање на Англиски јазик,познавање на дополнителен странски јазик ќе се смета за предност;

  • Возачка дозвола Б категорија (ќе се смета за предност)

    Доколку сакате да бидете дел од нашиот креативен тим и да работите во компанија со долга традиција во проектирањето, доставете ни го вашето CV и портфолио на следниот e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака оглас за архитект“ најдоцна до 05.02.2023 год.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »