Фармацевт или фармацевтски техничар

 • Објавен пред 8 месеци
 • ПЗУ Дател Фарма
 • Активен до 27.03.2017
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

ПЗУ Дател фарма има потреба од ФАРМАЦЕВТ со претходно работно искуство од најмалку 1 година. Задолжително испратете CV со слика на datelfarma@gmail.com.

Кандидатот треба да поседува:

 • претходно работно искуство од најмалку 1 година,
 • познавање на работа со компјутер
 • одлична комуникација со пациенти

Пожелно е кандидатот да поседува( не е неопходно):

 • познавање на локалните јазици(албански,турски, српси)
 • познавање на работа со рецепти
 • изработка на магистрални лекови
КЛИКНИ