Магационер

  • Објавен пред 3 недели
  • АСД-Профил
  • Активен до 07.05.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

АСД-ПРОФИЛ ДООЕЛ
Адреса: ул.Лихнида бб - Ѓорче Петров, 1000 Скопје
Веб страна: www.asd.mk

АСД Профил е компанија која се занимава со изработка на сериски мебел и мебел по мерка која датира од 2004 година. Седиштето на фирмата се наоѓа во Скопје, Р. Македонија.

АСД-Профил има потреба од следната позиција на неопределено работно време: 

Магационер

Работни денови: Понеделник до Петок

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Вредна и совесна личност
  • Работа во тим
  • Организираност и одговорност
  • Самоиницијативност и енергичност
  • Точност и редовност

Претходно работно искуство 

Возачка дозвола Б категорија - активен возач

Управување на вилушкар (предност)