Механичари

  • Објавен пред 7 месеци
  • Nautikus dooel
  • Активен до 14.02.2019
  • Позиција: Автомеханичар
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

НАУТИКУС ДООЕЛ, овластен дистрибутер и сервисер на светски познатиот бренд BRP(Bombardier Recreational Products), кој вклучува АТВ и УТВ возила,скутери ,санки за снег , како и пловни објекти, има потреба од двајца механичари.

Доколку сте:

-со желба за стакнување нови знаења, истрајност и упорност

-со работно искуство за сервисирање моторни возила

-без работно искуство, со познавање/делумно познавање во делот на сервисирање моторни возила, доколку сте млад со желба за стекнување искуство и знаење од нашата област

-минимум ССС

- познавање на англиски ќе се смета за предност заради следење на дел од обуките

- познавање на работа со компјутери

Нудиме соодветни обуки и тренинзи , во земјата и странство, за усовршување и стекнување знаење од нашата област.

Доколку сте посветени и лојални, имате желба за работа и усовршување во областа на сервисирање АТВ возила и чамци, ја очекуваме Вашата апликација, на маил contact@nautikus.mk или телефонски на  078 230 979.

КЛИКНИ