Referentka za nabavka

  • Објавен пред 11 месеци
  • ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО
  • Активен до 17.07.2017
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Фирма за производство на мебел Feydom Furniture Има потреба од референтка за набавка.

Сите заинтересирани кандидатки да испратат CV на следниот е-маил: kvatranet@gmail.com.

Работно време од понеделник до петок  (08-16 часот)

 

  • пожелно претходно работно искуство во областа на увоз извоз
  • задолжително познавање на англиски јазик и Microsoft Office

Почетна плата 15.000 денари

КЛИКНИ