Агенти за продажба во кол центар

 • Објавен пред 11 месеци
 • Младинска Книга Скопје
 • Активен до 12.08.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Цела Македонија

Активни огласи од Младинска Книга Скопје:

ВРАБОТУВАМЕ АГЕНТИ ВО ТЕЛЕФОНСКО СТУДИО

Реномирана меѓународна компанија од областа на издаваштвото на енциклопедии објавува оглас за 10 (десет) извршители за следното работно место:

Агенти за телефонска продажба - Реон Македонија

Потребни квалификации:

 • Завршено ССС евентуално ВСС
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност


Вештини и способности:

 • Одлични комуникациски способности
 • Преговарачки вештини
 • Ориентираност кон клиенти
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати ​​ 

  Понуда:
 • Основна плата плус атрактивен награден пакет
 • Работа со млад и амбициозен тим

​Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: hristina.blazevska@mkskopje.com Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете за која работна позиција аплицирате. Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју. Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

КЛИКНИ