АНИМАТОР И ШАНКЕР

 • Објавен пред 5 месеци
 • Киносенс
 • Активен до 12.10.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Киносенс има потреба да го прошири својот тим за следниве работни позиции

1.  Аниматорка во игротека
 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Со или без работно искуство

 

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Љубезност и педантност, со позитивен став
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 •  

2. Шанкерка во пицерија
 

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Со или без работно искуство


Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Љубезност и педантност, со позитивен став
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Работа со храна
 • Работа на каса

 

Доколку сте заинтересирани за некоја позиција, ве охрабруваме да аплицирате најдоцна до 31 октомври 2019 година на следниов е-маил: info@kinosens.com

КЛИКНИ