Магационер

За компанијата: КРИС И ТОМ е фирма која од 1990 година се занимава со увоз и дистрибуција на авто делови за патнички и моторни возила од повеќе светски брендови. повеќе за компанијата »

Поради зголемениот обем на работа, фирмата Крис и Том сака да го прошири својот тим. Ако сакате да станете дел од нашиот тим а при тоа сте динамична и одговорна  особа, со задоволство ве повикуваме да се пријавите на нашиот оглас за вработување.

Опис на работно место:

 • Прием и редење роба,
 • Припремање нарачки,
 • Лепење декларации

Од вас очекувавме:

 • Самоиницијатива и желба за учење,
 • Флексибилност и снаодливост во стресни ситуации,
 • Склоност кон тимска работа,
 • Искреност и доверливост

Квалификации:

 • Обавезно поседување на возачка дозвола "В" категорија,
 • Познавање на работа на компјутер,
 • ССС

Ние ви нудиме:

 • Редовна плата и развој во здраво и професионално опкружување,
 • Работа во стабилна и растечка компанија,
 • Награда за труд и работа

Аплицирање на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака за Магационер.

Напомена: ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг.

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »