Преведувач по англиски јазик

Конгресен сервисен центар има потреба од дипломиран преведувач по англиски јазик за вработување на определено време.

Преведувачот мора да има минимум 3 години работно искуство со писмени преводи (работа со wordfast) како и работно искуство со симултан и консекутивен превод.

Вашите CV-ja (по можност и препораки) доставете ги на нашата e-mail адреса: office.sk@kscnet.com 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе ги исполнуваат горенаведените услови.

КЛИКНИ