Столар / Stolar

За компанијата: Главна услуга која ја нудиме на нашите клиенти е производство на мебел и ентериери. Нудиме реализација на комлетни проектиза ентериер и парчиња мебел. Нашата обврска е да произведеме продукти со висок квалитет и издржливост. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • Смилевски Гроуп
  • Активен до 23.07.2021
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа, компанијата Смилевски Гроуп вработува:

- 2 (двајца) столари со работно искуство;

- 2 (двајца) помошници/столари со или без работно искуство;

- 1 (еден) CNC оператор со работно искуство за плочести материјали и масивно дрво.


Контакт телефон: 078/268-481 или на е-маил: [email protected]