Правник

За компанијата: Креди ЈЕС е финансиско друшто кое нуди решенија за микрокредитирање на физички лица со износ на кредити од 3000 до 90 000 денари. Креди ЈЕС ви нуди брзи и поволни потрошувачки кредити со флексибилни рати... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Credi Yes Skopje
  • Активен до 02.12.2023
  • Позиција: Правник
  • Локација: Скопје
  • Веб: crediyes.mk
  • Facebook: crediyes.mk

Credi Yes е нова, современа брзорастечка компанија во областа на микрокредитирање на физички лица во Македонија. Потребен ни е Правник со работно искуство.
 

Квалификации:

• Универзитетско образование - Правен Факултет

• Релевантно искуство од најмалку 1 година во областа

• Одлично познавање на MS Office

• Висока работна етика, одговорност и организациски способности

Одговорности:

• Изготвува правни акти на ниво на организација (договори, решенија, спогодби и сл.) и изготвува соодветна документација од и до државните институции согласно законските одредби

• Ги следи и применува законските и подзаконските прописи

• Врши административно технички работи

• Архивирање на документација   

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, Ве молиме испратете ни детално CV со назнака Правник на нашата е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »