Градежни работници - бравари, монтери, лимари

Плата од 25.000 ден. до 45.000 ден.

Градежна фирна има потреба од градежни работници:

  • Бравари,
  • Лимари,
  • Заварувачи,
  • Бравар монтер,
  • Монтер на алуминиумска стаклена фасада и
  • Алубонд фасада како и помошници од истите области.

Стартните плати се од 25.000 до 35.000 денари. Платен оброк и превоз.  Тел. за контакт 070 308 937 - 070 308 889 - 078 212 460

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »