Административен работник/Комерцијалист за работа на терен

  • Објавен пред 2 недели
  • Royal Steel
  • Активен до 04.10.2022
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје
  • Телефон: +389023225405
  • Facebook: royalsteel.com.mk

Ројал Стеел

Фирмата Ројал Стеел Скопје со седиште во ГТЦ Мавровка која работи веќе две децении со трговија на големо со бетонско железо има потреба од две работни позиции -  Административен работник и Комерцијалист 

1). Административен работник -

Потребни квалификации : 

- Завршено ВСС образование 

 - Oсновно познавање на англиски јазик 

- Познавање на работа со копјутерски програми 

- Да има познавање од книжење ма документи (влезни, излезни фактури, изводи) 

- По можност работно искуство на истата дејност 

- Заинтересираните кандидатки може да пратат CV на дадената е-mail адреса  [најави се за да го видиш е-маилот] ,

 2) Комерцијалист за работа на терен  

Потребни квалификации

- Завршено CCC или BCC

- Возачка дозвола Б - категорија 

-По можност познавање на англискиот јазик.

- Заинтересираните кандидати да пратат CV во дадената е-mail адреса 

[најави се за да го видиш е-маилот]

Повеќе информации за нашата компанија може да ги погледнете во нашата веб страна   [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »