Валкири - Норд: Продавач

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 27.01.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО, ТРГОВИЈА И УСЛУГИ ВАЛКИРИ – НОРД ДООЕЛ експорт – импорт Скопје објавува оглас за:

РАБОТНО МЕСТО: ПРОДАВАЧ

УСЛОВИ:

 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност
 • Познавање на работа со фискална каса
 • Завршено минимум средно образование

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Во смени: прва и втора

ПОНУДА:

 • Работа во продавница
 • Социјално, здравствено и пензиско осигурување
 • Навремено плаќање

Тел: +389 2 255 2255
e-mail: tsvmarketi@gmail.com

АПЛИКАЦИИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОСТАВАТ НА АДРЕСАТА НА СЕДИШТЕТО НА ФИРМАТА ИЛИ НА e-mail АДРЕСАТА

КЛИКНИ